Farkımız
%3 Glüteni Azaltılmış
UN
Arjantin pizzasının kalın hamurunun gözenekli dokusu düşük glütenli unun bir sonucudur. Tadınca hamurun kalın ve doyurucu olmasına rağmen sindiriminin kolay olduğunu ve işkinlik yapmadığını göreceksiniz.
Sızma
Zeytinyağı
Arjantin pizzası ‘pan pizza’ dır. Yani ikinci pişiriminde, fırına sürülen tavaya zeytinyağı koyulur ve servis edildiğinde altı çıtırdır.
Bol Bol
Mozzarella
Arjantin pizzasının özelliği bol mozzarellalı olmasıdır. Hamur kalındır ve klasik ince hamur pizzaya oranla 3 kat fazla, neredeyse yarım kg peyniri taşır.
Tek Pizza
Farklı Lezzetler
Arjantin Pizzası 38 cm çapındadır, 8 dilimden oluşur. Dilim dilim sipariş edilebilir. Böylece ısmarladığınız tek bir çeşit kocaman pizzayı yemek veya arkadaşınızla paylaşmak zorunda kalmazsınız.
Sağlıklı
Mutfak
Biz Pizza Argentinada sadece lezzetli pizzalar yapmıyoruz. Pizzalarınıza eşlik etmesi için, zeytinyağında kekikle pişirdiğimiz patatesi; Arjantina özel dana eti ürünü chorizoyu, kuzu eti ürünü panchettayı ve füme kuzu budu crudoyu size sunuyoruz. Kutu içeceklerin yanında fesleğenli ayran, limonlu soğuk çay, limonata, domates suyu ve buzlu ayranı kendi mutfağımızda günlük hazırlıyoruz. Tatlı olarak magnolia’yı taze mevsim meyveleriyle kendimiz yapıyoruz.